Faculty
Faculty of Sciences
Articles (41) Publications in which a researcher has participated
2001
-
(Liquid + liquid) equilibria of (tert-amyl ethyl ether + ethanol + water) at several temperatures
Journal of Chemical Thermodynamics, Vol. 33, Núm. 2, pp. 139-146
-
Activation energies for the epoxy system BADGE n = 0/m-XDA obtained using data from thermogravimetric analysis
Journal of Applied Polymer Science, Vol. 80, Núm. 5, pp. 776-782
-
Authentication of Galician (N.W. Spain) quality brand potatoes using metal analysis. Classical pattern recognition techniques versus a new vector quantization-based classification procedure
Analyst, Vol. 126, Núm. 12, pp. 2186-2193
-
Calculation of forest biomass indices as a tool to fight forest fires
Thermochimica Acta, Vol. 378, Núm. 1-2, pp. 9-25
-
Cambios en la composición química durante la elaboración del lacón gallego
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 320, pp. 49-50
-
Characterization of Galician (N.W. Spain) quality brand potatoes: A comparison study of several pattern recognition techniques
Analyst, Vol. 126, Núm. 1, pp. 97-103
-
Composición química y de ácidos grasos de la carne de pollo "extra" y "de corral"
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 322, pp. 45-50
-
Cure kinetics of diglycidylether of bisphenol A-ethylenediamine revisited using a mechanistic model
Journal of Applied Polymer Science, Vol. 82, Núm. 9, pp. 2319-2325
-
Curing kinetic of the epoxy system BADGE n = 0/1,2 DCH by Fourier Transform Infrared Spectroscopy (FTIR)
Journal of Applied Polymer Science, Vol. 82, Núm. 13, pp. 3366-3372
-
Densidades de disoluciones acuosas binarias y ternarias que incluyen monoetanolamina, dietanolamina y 2-amino-2 metil-1-propanol
Informacion Tecnologica, Vol. 12, Núm. 3, pp. 189-192
-
Determination of calorific values of forest waste biomass by static bomb calorimetry
Thermochimica Acta, Vol. 371, Núm. 1-2, pp. 23-31
-
Determination of selenium in infant formulas whey fractions by SEC-HPLC-HG-ETAAS
Journal of analytical atomic spectrometry, Vol. 16, Núm. 2, pp. 188-193
-
Empleo de la diálisis difásica y de la espectrometría de masas en tándem para la determinación de 17a-etinilestradiol presente en el pelo de terneros tratados
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 327, pp. 25-30
-
Especies del grupo fluorescente de pseudomonas presentes en el queso de arzúa
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 323, pp. 87-89
-
Evaluación del estado higiénico-sanitario del queso de Cebrero
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 323, pp. 83-86
-
Inhibitory effects of eugenol and thymol on Penicillium citrinum strains in culture media and cheese
International Journal of Food Microbiology, Vol. 67, Núm. 1-2, pp. 157-163
-
Iontophoretic delivery of ropinirole hydrochloride: Effect of current density and vehicle formulation
Pharmaceutical Research, Vol. 18, Núm. 12, pp. 1714-1720
-
Kinematic viscosity prediction for aqueous solutions with various solutes
Chemical Engineering Journal, Vol. 81, Núm. 1-3, pp. 35-40
-
Liquid-liquid equilibrium for tert-amyl ethyl ether + methanol + water
Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 46, Núm. 3, pp. 557-561
-
Master curves and lifetime prediction for the epoxy system BADGE n = 0/m-XDA by thermogravimetric analysis
Journal of Applied Polymer Science, Vol. 82, Núm. 2, pp. 461-466