Publicacións (42) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2001

  1. (Liquid + liquid) equilibria of (tert-amyl ethyl ether + ethanol + water) at several temperatures

    Journal of Chemical Thermodynamics, Vol. 33, Núm. 2, pp. 139-146

  2. Activation energies for the epoxy system BADGE n = 0/m-XDA obtained using data from thermogravimetric analysis

    Journal of Applied Polymer Science, Vol. 80, Núm. 5, pp. 776-782

  3. Advanced monitoring and control of anaerobic wastewater treatment plants: Diagnosis and supervision by a fuzzy-based expert system

    Water Science and Technology

  4. Authentication of Galician (N.W. Spain) quality brand potatoes using metal analysis. Classical pattern recognition techniques versus a new vector quantization-based classification procedure

    Analyst, Vol. 126, Núm. 12, pp. 2186-2193

  5. Cambios en la composición química durante la elaboración del lacón gallego

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 320, pp. 49-50

  6. Characterization of Galician (N.W. Spain) quality brand potatoes: A comparison study of several pattern recognition techniques

    Analyst, Vol. 126, Núm. 1, pp. 97-103

  7. Composición química y de ácidos grasos de la carne de pollo "extra" y "de corral"

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 322, pp. 45-50

  8. Cure kinetics of diglycidylether of bisphenol A-ethylenediamine revisited using a mechanistic model

    Journal of Applied Polymer Science, Vol. 82, Núm. 9, pp. 2319-2325

  9. Curing kinetic of the epoxy system BADGE n = 0/1,2 DCH by Fourier Transform Infrared Spectroscopy (FTIR)

    Journal of Applied Polymer Science, Vol. 82, Núm. 13, pp. 3366-3372

  10. Densidades de disoluciones acuosas binarias y ternarias que incluyen monoetanolamina, dietanolamina y 2-amino-2 metil-1-propanol

    Informacion Tecnologica, Vol. 12, Núm. 3, pp. 189-192

  11. Determination of selenium in infant formulas whey fractions by SEC-HPLC-HG-ETAAS

    Journal of analytical atomic spectrometry, Vol. 16, Núm. 2, pp. 188-193

  12. Efecto de la adición de proteasas en el proceso madurativo de los embutidos crudos curados

    Madrid : Universidad Complutense de Madrid, Vicerrectorado de Extensión Universitaria, [2001]

  13. Empleo de la diálisis difásica y de la espectrometría de masas en tándem para la determinación de 17a-etinilestradiol presente en el pelo de terneros tratados

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 327, pp. 25-30

  14. Especies del grupo fluorescente de pseudomonas presentes en el queso de arzúa

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 323, pp. 87-89

  15. Evaluación del estado higiénico-sanitario del queso de Cebrero

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 323, pp. 83-86

  16. Influencia de la dieta en la composición lipídica de la carne de conejo

    Madrid : Universidad Complutense de Madrid, Vicerrectorado de Extensión Universitaria, [2001]

  17. Inhibitory effects of eugenol and thymol on Penicillium citrinum strains in culture media and cheese

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 67, Núm. 1-2, pp. 157-163

  18. Iontophoretic delivery of ropinirole hydrochloride: Effect of current density and vehicle formulation

    Pharmaceutical Research, Vol. 18, Núm. 12, pp. 1714-1720

  19. Kinematic viscosity prediction for aqueous solutions with various solutes

    Chemical Engineering Journal, Vol. 81, Núm. 1-3, pp. 35-40

  20. Liquid-liquid equilibrium for tert-amyl ethyl ether + methanol + water

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 46, Núm. 3, pp. 557-561