Facultad
Escola Técnica Superior de Enxeñaría
Capítulos de libro (17) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2020
-
Actividades para promover vocaciones STEM en las niñas
Panorama actual de la enseñanza de las ciencias (Fundación editora), pp. 641-646
-
Aquaculture and by-products: Challenges and opportunities in the use of alternative protein sources and bioactive compounds
Advances in Food and Nutrition Research (Academic Press Inc.), pp. 127-185
-
Chapter 2: Upstream Environmental Assessment
RSC Green Chemistry (Royal Society of Chemistry), pp. 12-43
-
Chapter 3: Controlling Biogenic Amine Formation in Food
Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 41-61
-
Comerma, un enxeñeiro renacentista con sensibilidade social
Andrés Comerma: o enxeñeiro adiantado ao seu tempo (Real Academia Galega de Ciencias), pp. 3
-
Drying of edible seaweeds
Sustainable Seaweed Technologies: Cultivation, Biorefinery, and Applications (Elsevier), pp. 131-154
-
El uso de la gamificación en educación en emprendimiento: un estudio piloto
Encuentro Ibérico de Investigación y Educación de emprendimiento GEM-CEE: ABSTRACTS (Universidad de Santiago de Compostela), pp. 179-182
-
Environmental profile of decentralized wastewater treatment strategies based on membrane technologies
Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Advanced Membrane Separation Processes for Sustainable Water and Wastewater Management - Case Studies and Sustainability Analysis (Elsevier), pp. 259-287
-
Evaluación de la sostenibilidad de la Dieta Atlántica bajo la perspectiva integrada de Huella de Carbono y calidad nutricional
Bases científicas de la Dieta Atlántica (Servicio de Publicaciones e Intercambio Científico), pp. 191-201
-
In vitro and in vivo antioxidant activity of anthocyanins
Anthocyanins: Antioxidant Properties, Sources and Health Benefits (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 169-204
-
La confianza en las máquinas inteligentes
4ª revolución industrial: retos de la sociedad y economía digital en la era Pos-Covid-19 (Thomson Reuters Aranzadi), pp. 95-118
-
Modeling approaches to optimize the recovery of polyphenols using ultrasound-assisted extraction
Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound: Developing Healthier and Sustainable Food Products (Elsevier), pp. 15-38
-
Mulleres e ciencia
Itinerario formativo virtual en xénero (Unidade de Igualdade), pp. 41-104
-
Nano-based technologies for environmental soil remediation
Nanomaterials for Sustainable Energy and Environmental Remediation (Elsevier), pp. 307-331
-
Removal of organic micro-pollutants by anaerobic microbes and enzymes
Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Emerging Organic Micro-pollutants (Elsevier), pp. 397-426
-
Series de TV y libros para explicar la radiactividad y sus efectos
La tecnología como eje del cambio metodológico (UMA Editorial), pp. 531-533
-
The role of anthocyanins in neurological disorders associated with aging
Anthocyanins: Antioxidant Properties, Sources and Health Benefits (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 315-349