Capítulos de libro (17) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2020

  1. Actividades para promover vocaciones STEM en las niñas

    Panorama actual de la enseñanza de las ciencias (Fundación editora), pp. 641-646

  2. Aquaculture and by-products: Challenges and opportunities in the use of alternative protein sources and bioactive compounds

    Advances in Food and Nutrition Research (Academic Press Inc.), pp. 127-185

  3. Chapter 2: Upstream Environmental Assessment

    RSC Green Chemistry (Royal Society of Chemistry), pp. 12-43

  4. Chapter 3: Controlling Biogenic Amine Formation in Food

    Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 41-61

  5. Comerma, un enxeñeiro renacentista con sensibilidade social

    Andrés Comerma: o enxeñeiro adiantado ao seu tempo (Real Academia Galega de Ciencias), pp. 3

  6. Drying of edible seaweeds

    Sustainable Seaweed Technologies: Cultivation, Biorefinery, and Applications (Elsevier), pp. 131-154

  7. El uso de la gamificación en educación en emprendimiento: un estudio piloto

    Encuentro Ibérico de Investigación y Educación de emprendimiento GEM-CEE: ABSTRACTS (Universidad de Santiago de Compostela), pp. 179-182

  8. Environmental profile of decentralized wastewater treatment strategies based on membrane technologies

    Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Advanced Membrane Separation Processes for Sustainable Water and Wastewater Management - Case Studies and Sustainability Analysis (Elsevier), pp. 259-287

  9. Evaluación de la sostenibilidad de la Dieta Atlántica bajo la perspectiva integrada de Huella de Carbono y calidad nutricional

    Bases científicas de la Dieta Atlántica (Servicio de Publicaciones e Intercambio Científico), pp. 191-201

  10. In vitro and in vivo antioxidant activity of anthocyanins

    Anthocyanins: Antioxidant Properties, Sources and Health Benefits (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 169-204

  11. La confianza en las máquinas inteligentes

    4ª revolución industrial: retos de la sociedad y economía digital en la era Pos-Covid-19 (Thomson Reuters Aranzadi), pp. 95-118

  12. Modeling approaches to optimize the recovery of polyphenols using ultrasound-assisted extraction

    Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound: Developing Healthier and Sustainable Food Products (Elsevier), pp. 15-38

  13. Mulleres e ciencia

    Itinerario formativo virtual en xénero (Unidade de Igualdade), pp. 41-104

  14. Nano-based technologies for environmental soil remediation

    Nanomaterials for Sustainable Energy and Environmental Remediation (Elsevier), pp. 307-331

  15. Removal of organic micro-pollutants by anaerobic microbes and enzymes

    Current Developments in Biotechnology and Bioengineering: Emerging Organic Micro-pollutants (Elsevier), pp. 397-426

  16. Series de TV y libros para explicar la radiactividad y sus efectos

    La tecnología como eje del cambio metodológico (UMA Editorial), pp. 531-533

  17. The role of anthocyanins in neurological disorders associated with aging

    Anthocyanins: Antioxidant Properties, Sources and Health Benefits (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 315-349