Capítulos de libro (17) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2018

  1. Activity coefficients of amino acids in aqueous electrolyte solutions

    Ionic Surfactants and Aqueous Solutions: Biomolecules, Metals and Nanoparticles (De Gruyter), pp. 114-133

  2. Application of Fungal Pretreatment in the Production of Ethanol From Crop Residues

    Bioethanol Production from Food Crops: Sustainable Sources, Interventions, and Challenges (Elsevier), pp. 267-292

  3. Científicas e ingenieras como referentes en los colegios de primaria

    I Congreso Iberoamericano de Docentes (Asociación Formación IB)

  4. Determinación de actividades de la biomasa

    Ecuaciones y cálculos para el tratamiento de aguas (Paraninfo), pp. 163-170

  5. Equilibrium in electrolyte systems

    Thermodynamics of Phase Equilibria in Food Engineering (Elsevier), pp. 529-562

  6. Estimating Carbon Footprint Under an Intensive Aquaculture Regime

    SUSTAINABLE AQUACULTURE (SPRINGER INTERNATIONAL PUBLISHING AG), pp. 249-263

  7. Extraction of proteins from aqueous solutions by complexation using surfactants

    Ionic Surfactants and Aqueous Solutions: Biomolecules, Metals and Nanoparticles (De Gruyter), pp. 250-290

  8. Literatura y cine para visibilizar a las ciencias

    Nuevos desafíos en la enseñanza superior (Educación Editora), pp. 101-105

  9. Main groups of microorganisms of relevance for food safety and stability: General aspects and overall description

    Innovative technologies for food preservation: Inactivation of spoilage and pathogenic microorganisms (Elsevier), pp. 53-107

  10. Oportunidades y retos para la digestión anaerobia

    Depuración de aguas residuales: digestión anaerobia (Servei de Comunicació i Publicacions)

  11. Origen y eliminación de materia nitrogenada

    Ecuaciones y cálculos para el tratamiento de aguas (Paraninfo), pp. 155-162

  12. Removal of metals from aqueous solutions by complexation using surfactants

    Ionic Surfactants and Aqueous Solutions: Biomolecules, Metals and Nanoparticles (De Gruyter), pp. 205-249

  13. Solubilities of amino acids in aqueous electrolyte solutions

    Ionic Surfactants and Aqueous Solutions: Biomolecules, Metals and Nanoparticles (De Gruyter), pp. 86-113

  14. Termodinámica mediante la clase invertida

    Experiencias pedagógicas e innovación educativa: aportaciones desde la praxis docente e investigadora (Octaedro), pp. 1751-1756

  15. Virtual Statistics Knowledge Graph Generation from CSV files

    Emerging Topics in Semantic Technologies. Vol. 36 (IOS Press), pp. 235-244

  16. Vídeos con experimentos, una forma divertida de aprender Física

    Experiencias pedagógicas e innovación educativa: aportaciones desde la praxis docente e investigadora (Octaedro), pp. 1657-1662

  17. What to do with unwanted catches: Valorisation options and selection strategies

    The European Landing Obligation: Reducing Discards in Complex, Multi-Species and Multi-Jurisdictional Fisheries (Springer International Publishing), pp. 333-359