Artigos (15) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1991

  1. Anaerobic biodegradability and toxicity of eucalyptus fiber board manufacturing wastewater

    Journal of Chemical Technology & Biotechnology, Vol. 52, Núm. 2, pp. 163-176

  2. Biodegradability and toxicity in the anaerobic treatment of fish canning wastewaters

    Environmental Technology (United Kingdom), Vol. 12, Núm. 8, pp. 669-677

  3. Continuous fermentation of d-xylose by immobilized pichia stipitis comparison between cstr and cpfr

    Applied Biochemistry and Biotechnology, Vol. 28-29, Núm. 1, pp. 731-739

  4. Determinación de las condiciones optimas de operación en los procesos enzimáticos: isomerización de glucosa

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 4, pp. 43-47

  5. Diseño de redes intercambiadoras de calor con utilidades múltiples por programación lineal

    Trabajos de investigación operativa, Núm. 6, pp. 103-116

  6. Efecto de la pulsación sobre el modelo de flujo en fermentaciones de lecho fijo: comparación entre un pulsador hidroneumático y un equipo autopropulsado

    Ingeniería química, Núm. 268, pp. 177-185

  7. Efecto hidrolítico del tratamiento enzimático de habas de soja molida

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 10, Núm. 5, pp. 41-52

  8. Enhancement of Chest and Breast Radiographs by Automatic Spatial Filtering

    IEEE Transactions on Medical Imaging, Vol. 10, Núm. 3, pp. 330-335

  9. Enzymatic hydrolysis of starch in a fixed-bed pulsed-flow reactor

    Applied Biochemistry and Biotechnology, Vol. 28-29, Núm. 1, pp. 527-538

  10. Factores antinutricionales de la proteína de soja (II)

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 10, Núm. 1, pp. 149-164

  11. Mass transfer control of enzymatic hydrolysis of polysaccharides by glucoamylase

    Enzyme and Microbial Technology, Vol. 13, Núm. 2, pp. 142-147

  12. Optimization of the thermal processing of conduction-heated canned foods: Study of several objective functions

    Journal of Food Engineering, Vol. 14, Núm. 1, pp. 25-51

  13. Procesado y usos de productos proteicos de soja para alimentación humana

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 10, Núm. 6, pp. 85-100

  14. Semisystolic architecture for fast Hartley transform. Decimation in frequency and radix 2

    IEE Proceedings, Part G: Circuits, Devices and Systems, Vol. 138, Núm. 6, pp. 651-660

  15. VAPOR-LIQUID-EQUILIBRIA OF PYRIDINE + ACETATE MIXTURES AT 101.325 KPA

    COLLECTION OF CZECHOSLOVAK CHEMICAL COMMUNICATIONS, Vol. 56, Núm. 12, pp. 2773-2785