Departamento
Departamento de Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía
Achegas congreso (6) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2009
-
A method to compare MALDI-TOF MS PMF spectra and its application in phyloproteomics
Lecture Notes in Computer Science (including subseries Lecture Notes in Artificial Intelligence and Lecture Notes in Bioinformatics)
-
Chemical changes in chilled farmed sea bass (dicentrarchus labrax): Effect of advanced icing conditions
Czech Journal of Food Sciences
-
Determinación de cromo en Orujo gallego por ETAAS
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
-
Estudio de diferentes procedimientos de pretratamiento para la determinación de metales en "Orujo" por ICP-AES
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
-
Novel approach for interlaboratory transfer of real-time PCR methods: Detecting bovine meat and bone meal in feed
Analytical and Bioanalytical Chemistry
-
Solid-phase microextraction gas chromatography-mass spectrometry determination of fragrance allergens in baby bathwater
Analytical and Bioanalytical Chemistry