JOSE FRANCISCO
HUIDOBRO CANALES
Investigador no período 1987-2020
Proxectos finalizados
2022
2017
-
Consolidación e estruturación. GRC GI-1632 Ciencia dos Alimentos. Facultade de Farmacia
ANA ISABEL RODRIGUEZ BERNALDO DE QUIROS, RAQUEL SENDON GARCIA
2012
-
Identificación, cuantificación e modificacións durante o envasado de compostos bioactivos en macroalgas destinadas ao consumo humano
MARIA JULIA CELIA LOPEZ HERNANDEZ
2011
-
Determinación e modelado da migración de substancias químicas procedentes de envases multicapa e pinturas de uso alimentario
PERFECTO MIGUEL PASEIRO LOSADA
2010
2009
-
Consolidación e estruturación das unidades de investigación do sistema galego de I+D+I. Grupos de investigación
JOSE FRANCISCO HUIDOBRO CANALES
2008
-
Consolidación e estruturación de unidades de investigación (GI1632)
MARIA JULIA CELIA LOPEZ HERNANDEZ
-
Estudo en alimentos das cinéticas de migración e procesos de transporte de sustancias químicas procedentes de envases plásticos. Modelado da migración
PERFECTO MIGUEL PASEIRO LOSADA
2007
2001
-
Determinación dos ácidos orgánicos por electroforese capilar (EC) nas meles "Denominación específica - Mel de Galicia".
JOSE FRANCISCO HUIDOBRO CANALES
1999
-
Evolución dos distintos ácidos orgánicos e tipos de acidez nas meles "producto galego de calidade-mel de Galicia
JOSE FRANCISCO HUIDOBRO CANALES
1997
-
Estudio de los ácidos orgánicos en la miel producto galego de calidade-mel de Galicia
JOSE FRANCISCO HUIDOBRO CANALES
1995
-
Enzimas en meles envasadas producto galego de calidade - mel de Galicia
JOSE FRANCISCO HUIDOBRO CANALES