CARLOS MANUEL
FRANCO ABUIN
Catedrático de universidade
Publikationen, an denen er mitarbeitet CARLOS MANUEL FRANCO ABUIN (6)
1996
-
Incidence of listeria species in the environment of a cheese processing plant throughout one year
Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 47, Núm. 1, pp. 25-27
1995
-
Determination of the principal sources of Listeria spp. contamination in poultry meat and a poultry processing plant
Journal of Food Protection, Vol. 58, Núm. 12, pp. 1320-1325
-
Estudio del género Pseudomonas en el queso de Cebrero
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 103-106
-
Incidencia de hongos toxigénicos en queserías de la zona de Arzua (La Coruña, España).
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 1, Núm. 2, pp. 91-95
1994
-
MICROBIOLOGICAL QUALITY OF CEBRERO CHEESE FROM NORTHWEST SPAIN
Journal of Food Safety, Vol. 14, Núm. 1, pp. 1-8
-
Susceptibilities of Listeria species isolated from food to nine antimicrobial agents
Antimicrobial Agents and Chemotherapy