Food Safety laboratory
LHICA-USC
J.M.
Miranda
Publications by the researcher in collaboration with J.M. Miranda (6)
2012
-
Development of a simple method for the quantitative determination of fatty acids in milk with special emphasis on long-chain fatty acids
CyTA: Journal of food, Vol. 10, Núm. 1, pp. 27-35
2011
-
Molecular characterization of lactic acid bacteria isolated from beef and stored using vacuum-packaging and advanced vacuum skin packaging systems
CyTA: Journal of food, Vol. 9, Núm. 4, pp. 335-341
2010
-
Desarrollo de hamburguesas enriquecidas en ácidos grasos omega-3 mediante procesos tecnológicos
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 184, pp. 144-154
-
Differentiation of farmed and wild turbot ("Psetta maxima"): proximate chemical composition, fatty acid profile, trace minerals and antimicrobial resistance of contaminant bacteria
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 16, Núm. 5, pp. 435-441
2009
-
Microbiological quality and antimicrobial resistance of Escherichia coli and Staphylococcus aureus isolated from conventional and organic �Arzuacutea-Ulloa� cheese
CyTA: Journal of food, Vol. 7, Núm. 2, pp. 103-110
2006
-
Resistencia bacteriana fernte a microbianos: ¿herramienta útil para el control de producción de carne de cerdo ecológica?
Alimentación, equipos y tecnología, Año 25, Núm. 215, pp. 53-56