Multifactorial analysis of disease pressure and pesticide use in viticulture:reduction possibilities in Southwestern Europe
- C.Calvo Garrido 1
- Felicidad de Herralde Travería 2
- X. lorduy 3
- Enric Bartra 3
- E. Giraud-Héraud 4
- J. M. Gil 5
- C. Escobar 5
- I. Rodríguez 6
- Rafael Cela Torrijos 6
- M. Tubío 7
- Robert Savé Montserrat 2
- Xavier Aranda 2
- Jean Roudet 1
- Pascal Lecomte 1
- Denis Thiery 1
- M. Fermaud 1
- 1 SAVE, INRA, Bordeaux Science Agro, ISVV, 33882, Villenave d’Ornon, France. 2IRTA, Torre Marimon, 08140, Caldes de Montbui, Spain
- 2 IRTA, Torre Marimon, 08140, Caldes de Montbui, Spain
- 3 INCAVI, 08720 Vilafranca del Penedès, Spain.
- 4 GREThA, ISVV, 33882, Villenave d’Ornon, France.
- 5 CREDA, Parc Mediterrani de la Tecnologia, Edifici ESAB, 08860, Castelldefels, Spain
- 6 Departamento de Química Analítica, Nutrición y Bromatología, IIAA, USC, Santiago de Compostela,15782, Spain.
- 7 Bodegas Martín Códax, 36633 Vilariño, Cambados, Pontevedra,
Editorial: Instituto de las Ciencias de la Vid y del Vino
Ano de publicación: 2018
Páxinas: 176
Congreso: International Congress on Grapevine and Wine Sciences (1. 2018. Logroño)
Tipo: Achega congreso