Structural design of natural plant-based foods to promote nutritional quality

  1. Van Buggenhout, S.
  2. Ahrné, L.
  3. Alminger, M.
  4. Andrys, A.
  5. Benjamin, M.
  6. Bialek, L.
  7. Cleaver, G.
  8. Colle, I.
  9. Langton, M.
  10. Larqué, E.
  11. Lemmens, L.
  12. Löfgren, A.
  13. Lopez-Sanchez, P.
  14. Pérez-Llamas, F.
  15. Martínez-Tomás, R.
  16. Robertson, J.
  17. Schalow, S.
  18. Svelander, C.
  19. Wellner, N.
  20. Hendrickx, M.
  21. Waldron, K.
Revista:
Trends in Food Science and Technology

ISSN: 0924-2244

Año de publicación: 2012

Volumen: 24

Número: 1

Páginas: 47-59

Tipo: Nota

DOI: 10.1016/J.TIFS.2011.10.005 GOOGLE SCHOLAR