Assessment of the application for renewal of authorisation of l-isoleucine produced by Escherichia coli FERM ABP-10641 as a nutritional additive, its extension of use in water for drinking and a new use as flavouring additive for all animal species

  1. Bampidis, V.
  2. Azimonti, G.
  3. Bastos, M.D.L.
  4. Christensen, H.
  5. Dusemund, B.
  6. Kos Durjava, M.
  7. Kouba, M.
  8. López-Alonso, M.
  9. López Puente, S.
  10. Marcon, F.
  11. Mayo, B.
  12. Pechová, A.
  13. Petkova, M.
  14. Ramos, F.
  15. Sanz, Y.
  16. Villa, R.E.
  17. Woutersen, R.
  18. Cocconcelli, P.S.
  19. Brozzi, R.
  20. Galobart, J.
  21. Innocenti, M.
  22. López-Gálvez, G.
  23. Sofianidis, K.
  24. Pettenati, E.
  25. Vettori, M.V.
  26. Gregoretti, L.
  27. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2020

Volumen: 18

Número: 2

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2020.6022 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor