Agroturismo en entornos periurbanosenseñanzas de la iniciativa holeriturismo en el Parc Agrari del Baix Llobregat (Cataluña)

  1. Paül Carril, Valerià 1
  2. Araújo Vila, Noelia 2
  1. 1 Universidade de Santiago de Compostela
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    Universidade de Santiago de Compostela

    Santiago de Compostela, España

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  2. 2 Universidade de Vigo
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    Universidade de Vigo

    Vigo, España

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Revista:
Cuadernos de turismo

ISSN: 1139-7861

Ano de publicación: 2012

Número: 29

Páxinas: 183-208

Tipo: Artigo

Outras publicacións en: Cuadernos de turismo

Resumo

The paper undertakes an examination of peri-urban agriculture and presents a literature review of the types of tourism associated with it, namely peri-urban tourism and agri-tourism. Against this background, a vegetable tourism initiative launched in the Baix Llobregat Agrarian Park (Catalonia) in 2008 is studied. The possibilities presented by such an initiative in relation to the multiple tourist options of peri-urban areas are appraised.

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