Buchkapitel (15) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben

2010

  1. Arsenic exposure through the food chain

    Environmental Health Risks: Lead Poisoning and Arsenic Exposure (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 29-58

  2. Behaviour of two cow genotypes within a low input grazing system and a high input total confinement system

    Grassland in a changing world (European Grassland Federation), pp. 1061-1063

  3. Composition and fatty acids profile of bovine milk after supplementation with barley and cottonseed

    Grassland in a changing world (European Grassland Federation), pp. 616-618

  4. Crise e seguridade alimentaria

    Economía pesqueira: Achegas desde un curso universitario (Sotelo Blanco), pp. 539-557

  5. Cross-immunity and interpretation of the diagnostics of parasitic trematodosis in ruminants by means of immunoenzymatic probes

    Veterinary Parasitology (Nova Science Publisher Inc.), pp. 271-288

  6. Effect of two pre-grazing herbage masses and daily herbage allowances on perennial ryegrass sward characteristics

    Grassland in a changing world (European Grassland Federation), pp. 994-996

  7. Estatus mineral en gando vacún de carne en sistemas de produción ecolóxica en Galiza: comparación con sistemas convencionais e intensivos

    Soberanía alimentaria e agricultura ecolóxica: Propostas de acción (Universidade de Vigo), pp. 385-398

  8. Increasing the milk quality with grazing feeding in humid Spain grassland

    Grassland in a changing world (European Grassland Federation), pp. 690-692

  9. Nefropatías hereditarias. Enfermedad renal familiar

    Manual de nefrología y urología clínica canina y felina (Servet), pp. 127-134

  10. O pastoreo mellora o perfil de ácidos graxos do leite e fai as explotacións mais sostibles e competitivas

    Soberanía alimentaria e agricultura ecolóxica: Propostas de acción (Universidade de Vigo), pp. 353-371

  11. Poliuria/Polidipsia

    Manual de nefrología y urología clínica canina y felina (Servet), pp. 11-19

  12. Riesgos asociados a la sanidad animal y enfermedades emergentes: encefalopatía espongiforme bovina, lengua azul y fiebre aftosa

    Riesgos naturales en Galicia: el encuentro entre naturaleza y sociedad (Consorcio de Compensación de Seguros (Madrid)), pp. 203-220

  13. Seguridade alimentaria en moluscos: normas e mecanismos de control

    Economía pesqueira: Achegas desde un curso universitario (Sotelo Blanco), pp. 521-538

  14. Tratamiento de ls urolitiasis en el perro

    Manual de nefrología y urología clínica canina y felina (Servet), pp. 211-222

  15. ¿Qué tipo de vaca elixir para qué tipo de sistema leiteiro?

    Soberanía alimentaria e agricultura ecolóxica: Propostas de acción (Universidade de Vigo), pp. 961-977