Facultade de Administración e Dirección de Empresas
Facultad
Universidad de Oviedo
Oviedo, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Universidad de Oviedo (13)
2023
-
Assessment of the diet-environment-health-cost quadrilemma in public school canteens. an LCA case study in Galicia (Spain)
Environment, Development and Sustainability, Vol. 25, Núm. 11, pp. 12543-12567
-
Identifying sustainability priorities among value chain actors in artisanal common octopus fisheries
Reviews in Fish Biology and Fisheries, Vol. 33, Núm. 3, pp. 669-698
-
Innovación docente en el aprendizaje de la historia económica a través del uso de fuentes históricas
Modalidades de aprendizaje para la innovación educativa
-
“La mujer que acaudilló el feminismo hispano”. Consuelo González Ramos: periodista, docente y emprendedora
Arenal: Revista de historia de las mujeres, Vol. 30, Núm. 1, pp. 7-35
2022
-
A firm-industry analysis of services versus manufacturing
European Research on Management and Business Economics, Vol. 28, Núm. 1, pp. 108-117
-
Community forest and mushrooms: Collective action initiatives in rural areas of Galicia
Forest Policy and Economics, Vol. 135
-
El papel de la mujer en la modernización de la actividad apícola en España (1880-1945)
Ganarse la vida: género y trabajo a través de los siglos (Dykinson), pp. 489-491
-
También hacemos historia(propuesta didáctica). La historia oral como herramienta para comprenderla historia económica
Superando el covid-19 en las aulas de historia económica (Editorial Universidad de Granada), pp. 474-491
2021
-
Agroecological public policies to mitigate climate change: public food procurement for school canteens in the municipality of Ames (Galicia, Spain)
Agroecology and Sustainable Food Systems, Vol. 45, Núm. 10, pp. 1528-1553
-
First Assessment of the Impacts of the COVID-19 Pandemic on Global Marine Recreational Fisheries
Frontiers in Marine Science, Vol. 8
2020
-
Is sustainable performance explained by firm effect in small business?
Sustainability (Switzerland), Vol. 12, Núm. 23, pp. 1-13
-
Transportation can cancel out the ecological advantages of producing organic cacao: The carbon footprint of the globalized agrifood system of ecuadorian chocolate
Journal of Environmental Management, Vol. 276
2019
-
Firm and industry effects on small, medium-sized and large firms performance
Business Research Quarterly, Vol. 22, Núm. 1, pp. 25-35