Publicacións nas que colabora con Luis Peña Quintana (40)

2023

  1. Coeliac Disease Case–Control Study: Has the Time Come to Explore beyond Patients at Risk?

    Nutrients, Vol. 15, Núm. 5

  2. Correction: Vitamin C and folate status in hereditary fructose intolerance (European Journal of Clinical Nutrition, (2022), 76, 12, (1733-1739), 10.1038/s41430-022-01178-3)

    European Journal of Clinical Nutrition

  3. Dual latent tuberculosis screening with tuberculin skin tests and QuantiFERON-TB assays before TNF-α inhibitor initiation in children in Spain

    European Journal of Pediatrics, Vol. 182, Núm. 1, pp. 307-317

  4. Empleo de probióticos y prebióticos en otras patologías pediátricas

    Microbiota, probióticos y prebióticos: evidencia científica (Ergon), pp. 341-346

  5. La nutrición en las cardiopatías congénitas: Documento de consenso

    Anales de Pediatría: Publicación Oficial de la Asociación Española de Pediatría ( AEP ), Vol. 98, Núm. 5, pp. 373-383

  6. Nutrition in congenital heart disease: Consensus document

    Anales de Pediatria, Vol. 98, Núm. 5, pp. 373-383

  7. Paraprobióticos

    Microbiota, probióticos y prebióticos: evidencia científica (Ergon), pp. 227-232

  8. Proton Pump Inhibitor Therapy in Pediatric Eosinophilic Esophagitis: Predictive Factors and Long-Term Step-Down Efficacy

    Journal of pediatric gastroenterology and nutrition, Vol. 76, Núm. 2, pp. 191-198

2022

  1. Correlation of Anti-Tissue Transglutaminase Antibodies With the Mucosal Changes and IgA Status of Children With Celiac Disease

    Journal of pediatric gastroenterology and nutrition, Vol. 75, Núm. 6, pp. 743-748

  2. Identification of Clinical Variants beyond the Exome in Inborn Errors of Metabolism

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 23, Núm. 21

  3. Switching to Glycerol Phenylbutyrate in 48 Patients with Urea Cycle Disorders: Clinical Experience in Spain

    Journal of Clinical Medicine, Vol. 11, Núm. 17

  4. Vitamin C and folate status in hereditary fructose intolerance

    European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 76, Núm. 12, pp. 1733-1739