Departamento
Departamento de Anatomía, Produción Animal e Ciencias Clínicas Veterinarias
Capítulos de libro (12) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2010
-
Arsenic exposure through the food chain
Environmental Health Risks: Lead Poisoning and Arsenic Exposure (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 29-58
-
Behaviour of two cow genotypes within a low input grazing system and a high input total confinement system
Grassland in a changing world (European Grassland Federation), pp. 1061-1063
-
Composition and fatty acids profile of bovine milk after supplementation with barley and cottonseed
Grassland in a changing world (European Grassland Federation), pp. 616-618
-
Effect of two pre-grazing herbage masses and daily herbage allowances on perennial ryegrass sward characteristics
Grassland in a changing world (European Grassland Federation), pp. 994-996
-
Estatus mineral en gando vacún de carne en sistemas de produción ecolóxica en Galiza: comparación con sistemas convencionais e intensivos
Soberanía alimentaria e agricultura ecolóxica: Propostas de acción (Universidade de Vigo), pp. 385-398
-
Increasing the milk quality with grazing feeding in humid Spain grassland
Grassland in a changing world (European Grassland Federation), pp. 690-692
-
Nefropatías hereditarias. Enfermedad renal familiar
Manual de nefrología y urología clínica canina y felina (Servet), pp. 127-134
-
O pastoreo mellora o perfil de ácidos graxos do leite e fai as explotacións mais sostibles e competitivas
Soberanía alimentaria e agricultura ecolóxica: Propostas de acción (Universidade de Vigo), pp. 353-371
-
Poliuria/Polidipsia
Manual de nefrología y urología clínica canina y felina (Servet), pp. 11-19
-
Situación y evolución de la ganadería ecológica en España y Galicia
Soberanía alimentaria e agricultura ecolóxica: Propostas de acción (Universidade de Vigo), pp. 399-420
-
Tratamiento de ls urolitiasis en el perro
Manual de nefrología y urología clínica canina y felina (Servet), pp. 211-222
-
¿Qué tipo de vaca elixir para qué tipo de sistema leiteiro?
Soberanía alimentaria e agricultura ecolóxica: Propostas de acción (Universidade de Vigo), pp. 961-977