Investigación, Desenvolvemento e Avaliación da Seguridade Química de Alimentos e de Materiais de Contacto Alimentario
FoodChemPack
Instituto de Investigacións Mariñas
Vigo, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Instituto de Investigacións Mariñas (3)
2016
-
Changes in Sensory and Physical Parameters in Chill-Stored Farmed Coho Salmon (Oncorhynchus kisutch)
Journal of Aquatic Food Product Technology, Vol. 25, Núm. 5, pp. 633-643
2015
-
Effect of biodegradable film (lyophilised alga Fucus spiralis and sorbic acid) on quality properties of refrigerated megrim (Lepidorhombus whiffiagonis)
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 50, Núm. 8, pp. 1891-1900
2012
-
Effect of a Polyphenol-Vacuum Packaging on Lipid Deterioration During an 18-Month Frozen Storage of Coho Salmon (Oncorhynchus kisutch)
Food and Bioprocess Technology, Vol. 5, Núm. 6, pp. 2602-2611