A collaborative approach to determine when and how to measure grapevinewater potential by means of a meta-analysis

  1. L.G. Santesteban 1
  2. D. Marín 1
  3. M. Loidi 1
  4. D.S. Intrigliolo 2
  5. J.M. Mirás-Avalos 3
  6. J.M. Escalona 4
  7. A. Montoro 5
  8. F. De Herralde 6
  9. P. Baeza 7
  10. P. Romero 8
  11. J. Yuste 9
  12. D. Uriarte 10
  13. J. Martínez 11
  14. J.J. Cancela 12
  15. V. Pinillos 13
  16. J. Urrestarazu 1
  17. C. Miranda 1
  18. J.B. Royo 1
  1. 1 Dpt.of Agronomy, Biotechnology and Food Science, Univ. P. Navarra, Pamplona
  2. 2 Dpto of Irrigation, Centro de Edafología y Biología Aplicada del Segura. Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Espinardo, Murcia
  3. 3 Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia (EVEGA-INGACAL), 32428, Leiro, Ouresne
  4. 4 Biology Dept. Balearic Islands Univ. INAGEA, Ctra Valldemossa km 7,5 Palma. Balearic Island
  5. 5 Instituto Técnico Agronómico Provincial (ITAP), Albacete
  6. 6 IRTA, Torre Marimon, Caldes de Montbui, Barcelona
  7. 7 Producción Vegetal: Fitotecnia, Escuela Técnica Superior de Ingenieros Agrónomos, Madrid
  8. 8 Dept Recursos Naturales, Instituto Murciano de Investigación y Desarrollo Agrario y Alimentario, IMIDA, La Alberca, Murcia
  9. 9 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
    info

    Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León

    León, España

    ROR https://ror.org/01f7a6m90

  10. 10 Instituto de la vid y el vino de Castilla-La Mancha, IVICAM, Ctra. Toledo-Albacete
  11. 11 Dept. Ing Agroforestal, GI-1716, Esc. Politéc. Superior. Univ. Santiago de Compostela, Lugo
  12. 12 ept. Ing Agroforestal, GI-1716, Esc. Politéc. Superior. Univ. Santiago de Compostela, Lugo,
  13. 13 t of Agronomy, University of Almería,
Buch:
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

Verlag: Instituto de las Ciencias de la Vid y del Vino

Datum der Publikation: 2018

Seiten: 70

Kongress: International Congress on Grapevine and Wine Sciences (1. 2018. Logroño)

Art: Konferenz-Beitrag