A collaborative approach to determine when and how to measure grapevinewater potential by means of a meta-analysis
- L.G. Santesteban 1
- D. Marín 1
- M. Loidi 1
- D.S. Intrigliolo 2
- J.M. Mirás-Avalos 3
- J.M. Escalona 4
- A. Montoro 5
- F. De Herralde 6
- P. Baeza 7
- P. Romero 8
- J. Yuste 9
- D. Uriarte 10
- J. Martínez 11
- J.J. Cancela 12
- V. Pinillos 13
- J. Urrestarazu 1
- C. Miranda 1
- J.B. Royo 1
- 1 Dpt.of Agronomy, Biotechnology and Food Science, Univ. P. Navarra, Pamplona
- 2 Dpto of Irrigation, Centro de Edafología y Biología Aplicada del Segura. Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Espinardo, Murcia
- 3 Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia (EVEGA-INGACAL), 32428, Leiro, Ouresne
- 4 Biology Dept. Balearic Islands Univ. INAGEA, Ctra Valldemossa km 7,5 Palma. Balearic Island
- 5 Instituto Técnico Agronómico Provincial (ITAP), Albacete
- 6 IRTA, Torre Marimon, Caldes de Montbui, Barcelona
- 7 Producción Vegetal: Fitotecnia, Escuela Técnica Superior de Ingenieros Agrónomos, Madrid
- 8 Dept Recursos Naturales, Instituto Murciano de Investigación y Desarrollo Agrario y Alimentario, IMIDA, La Alberca, Murcia
-
9
Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
info
- 10 Instituto de la vid y el vino de Castilla-La Mancha, IVICAM, Ctra. Toledo-Albacete
- 11 Dept. Ing Agroforestal, GI-1716, Esc. Politéc. Superior. Univ. Santiago de Compostela, Lugo
- 12 ept. Ing Agroforestal, GI-1716, Esc. Politéc. Superior. Univ. Santiago de Compostela, Lugo,
- 13 t of Agronomy, University of Almería,
Verlag: Instituto de las Ciencias de la Vid y del Vino
Datum der Publikation: 2018
Seiten: 70
Kongress: International Congress on Grapevine and Wine Sciences (1. 2018. Logroño)
Art: Konferenz-Beitrag