Development and validation of the food allergy severity score
- Fernández-Rivas, M.
- Gómez García, I.
- Gonzalo-Fernández, A.
- Fuentes Ferrer, M.
- Dölle-Bierke, S.
- Marco-Martín, G.
- Ballmer-Weber, B.K.
- Asero, R.
- Belohlavkova, S.
- Beyer, K.
- de Blay, F.
- Clausen, M.
- Datema, M.R.
- Dubakiene, R.
- Grimshaw, K.E.C.
- Hoffmann-Sommergruber, K.
- Hourihane, J.O.B.
- Jedrzejczak-Czechowicz, M.
- Knulst, A.C.
- Kralimarkova, T.
- Le, T.-M.
- Papadopoulos, N.G.
- Popov, T.A.
- Poulsen, L.K.
- Purohit, A.
- Seneviratne, S.L.
- Simpson, A.
- Sinaniotis, A.
- Turkalji, M.
- Vázquez-Cortés, S.
- Vera-Berrios, R.N.
- Muraro, A.
- Worm, M.
- Roberts, G.
- van Ree, R.
- Fernández-Pérez, C.
- Turner, P.J.
- Mills, E.N.C.
- Mostrar todos os autores +
ISSN: 1398-9995, 0105-4538
Ano de publicación: 2022
Volume: 77
Número: 5
Páxinas: 1545-1558
Tipo: Artigo