Identificación de compuestos volátiles y semivolátiles en mieles mediante microextracción en fase sólida miniaturizada (SPME) seguida de GC-MS

  1. Lúa Vázquez 1
  2. Meruyert Sergazina 1
  3. María Celeiro 1
  4. Thierry Dagnac 2
  5. María Llompart 1
  1. 1 Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Química Analítica, Nutrición e Bromatoloxía
  2. 2 Axencia Galega da Calidade Alimentaria
Buch:
XXV Encontro Galego-Portugués de Química: 20 al 22 de noviembre de 2019, Edificio Cinc. Ciudad de la Cultura. Santiago de Compostela-Galicia (España). Libro de resúmenes
  1. Cristina Díaz Barral (coord.)
  2. Manuel Rodríguez Ménez (coord.)

Verlag: Colegio Oficial de Químicos de Galicia

ISBN: 978-84-09-16320-5

Datum der Publikation: 2019

Seiten: 136

Kongress: Encontro Galego-Portugués de Química (25. 2019. Santiago de Compostela)

Art: Konferenz-Beitrag