Preparación de indicadores naturais e a súa aplicación ao estudo ácido-base de alimentos e produtos de uso cotiá

  1. Manuel R. Bermejo Patiño 1
  2. Rosa Pedrido Castiñeiras 1
  3. Beatriz Fernández Fernández 2
  4. M. Isabel Fernández García 2
  5. Esther Gómez Fórneas 2
  6. Ana María González Noya 2
  7. Gustavo González Riopedre 2
  8. Laura Rodríguez Silva 2
  1. 1 Universidade de Santiago de Compostela
    info

    Universidade de Santiago de Compostela

    Santiago de Compostela, España

    ROR https://ror.org/030eybx10

  2. 2 Facultade de Ciencias de Lugo, Departamento de Química Inorgánica
Revista:
Boletín das ciencias

ISSN: 0214-7807

Año de publicación: 2013

Año: 27

Número: 77

Páginas: 97-98

Tipo: Artículo

Otras publicaciones en: Boletín das ciencias