Capítulos de libro (20) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2022

  1. Anatomical, Developmental and Physiological Bases of Tree-Ring Formation in Relation to Environmental Factors

    Stable Isotopes in Tree Rings, pp. 61-99

  2. Application of proteomics to the identification of foodborne pathogens

    Food Proteomics: Technological Advances, Current Applications and Future Perspectives (Elsevier), pp. 337-362

  3. Avaliación agronómica e produtiva do trigo " Caaveiro " ecolóxico vs convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 34-52

  4. Caracterización genética de signátidos en los parques nacionales marítimo-terrestres de las Islas Atlánticas de Galicia y del Archipiélago de Cabrera

    Proyectos de investigación en parques nacionales : 2015-2019 (Organismo Autónomo Parques Nacionales), pp. 213-238

  5. Características tecnológicas de las explotaciones de producción de vacuno de leche: Oportunidades y riesgos de la transformación digital

    El sector lácteo en España (Cajamar Caja Rural), pp. 251-264

  6. Chapter 13: Effect of Dietary Fat on Gut Microbiota

    Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 308-331

  7. Chapter 14: Conclusion and Future Trends in Fat Consumption

    Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 332-350

  8. Chapter 4: Strategies to Modify and Improve the Fatty Composition of Foods

    Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 67-90

  9. Chapter 6: Essential and Omega-3 Fatty Acids in Human Health

    Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 133-161

  10. Control das fariñas obtidas de trigo " Caaveiro " ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 75-92

  11. Control dos pans obtidos a partir de fariña ‘Caaveiro’ producida en ecolóxico e convencional

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 93-106

  12. Creatividad humana y creatividad evolutiva: uso y abuso de la analogía

    Bases biológicas, psicológicas y socioculturales de la creatividad (Los Libros de la Catarata), pp. 180-196

  13. Do campo á mesa na produción de pan galego nun contexto agroecolóxico

    Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 7-32

  14. El sistema nacional de áreas protegidas en Cuba (SNAP): buenas prácticas en el parque nacional Viñales

    Antropología pública de la conservación: gestión y gobernanza en áreas protegidas (Universidad de Valencia = Universitat de València), pp. 275-289

  15. Fat-soluble vitamins (A, E, D, and K)

    Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends (Elsevier Inc.), pp. 207-229

  16. Presence, fate, and transport of sulfonylurea herbicides in soils

    Pesticides Remediation Technologies from Water and Wastewater (Elsevier), pp. 23-53

  17. Probiotics and human gut microbiota modulation

    Probiotics for Human Nutrition in Health and Disease (Elsevier), pp. 199-230

  18. Production and evaluation of seaweed-containing plant growth adjuvant formulation

    Sustainable Global Resources Of Seaweeds Volume 1: Bioresources , cultivation, trade and multifarious applications (Springer International Publishing), pp. 451-468

  19. Signátidos de los Parques Nacionales de las Islas Atlánticas de Galicia y del Archipiélago de Cabrera

    Proyectos de investigación en parques nacionales : 2015-2019 (Organismo Autónomo Parques Nacionales), pp. 173-212

  20. Utilization of mussel shell to remediate soils polluted with heavy metals

    Biomass-Derived Materials for Environmental Applications (Elsevier), pp. 221-242