Agrupación estratéxica de I+D+i
Agrupación Estratéxica en Xestión e Produción sustentable de Biorrecursos (BioReDes)
Capítulos de libro (20) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2022
-
Anatomical, Developmental and Physiological Bases of Tree-Ring Formation in Relation to Environmental Factors
Stable Isotopes in Tree Rings, pp. 61-99
-
Application of proteomics to the identification of foodborne pathogens
Food Proteomics: Technological Advances, Current Applications and Future Perspectives (Elsevier), pp. 337-362
-
Avaliación agronómica e produtiva do trigo " Caaveiro " ecolóxico vs convencional
Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 34-52
-
Caracterización genética de signátidos en los parques nacionales marítimo-terrestres de las Islas Atlánticas de Galicia y del Archipiélago de Cabrera
Proyectos de investigación en parques nacionales : 2015-2019 (Organismo Autónomo Parques Nacionales), pp. 213-238
-
Características tecnológicas de las explotaciones de producción de vacuno de leche: Oportunidades y riesgos de la transformación digital
El sector lácteo en España (Cajamar Caja Rural), pp. 251-264
-
Chapter 13: Effect of Dietary Fat on Gut Microbiota
Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 308-331
-
Chapter 14: Conclusion and Future Trends in Fat Consumption
Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 332-350
-
Chapter 4: Strategies to Modify and Improve the Fatty Composition of Foods
Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 67-90
-
Chapter 6: Essential and Omega-3 Fatty Acids in Human Health
Food Chemistry, Function and Analysis (Royal Society of Chemistry), pp. 133-161
-
Control das fariñas obtidas de trigo " Caaveiro " ecolóxico e convencional
Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 75-92
-
Control dos pans obtidos a partir de fariña ‘Caaveiro’ producida en ecolóxico e convencional
Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 93-106
-
Creatividad humana y creatividad evolutiva: uso y abuso de la analogía
Bases biológicas, psicológicas y socioculturales de la creatividad (Los Libros de la Catarata), pp. 180-196
-
Do campo á mesa na produción de pan galego nun contexto agroecolóxico
Dende a produción á panificación do trigo galego 'Caaveiro' en cultivo ecolóxico vs. convencional (Instituto de Biodiversidade Agraria e Desenvolvimento Rural (IBADER)), pp. 7-32
-
El sistema nacional de áreas protegidas en Cuba (SNAP): buenas prácticas en el parque nacional Viñales
Antropología pública de la conservación: gestión y gobernanza en áreas protegidas (Universidad de Valencia = Universitat de València), pp. 275-289
-
Fat-soluble vitamins (A, E, D, and K)
Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends (Elsevier Inc.), pp. 207-229
-
Presence, fate, and transport of sulfonylurea herbicides in soils
Pesticides Remediation Technologies from Water and Wastewater (Elsevier), pp. 23-53
-
Probiotics and human gut microbiota modulation
Probiotics for Human Nutrition in Health and Disease (Elsevier), pp. 199-230
-
Production and evaluation of seaweed-containing plant growth adjuvant formulation
Sustainable Global Resources Of Seaweeds Volume 1: Bioresources , cultivation, trade and multifarious applications (Springer International Publishing), pp. 451-468
-
Signátidos de los Parques Nacionales de las Islas Atlánticas de Galicia y del Archipiélago de Cabrera
Proyectos de investigación en parques nacionales : 2015-2019 (Organismo Autónomo Parques Nacionales), pp. 173-212
-
Utilization of mussel shell to remediate soils polluted with heavy metals
Biomass-Derived Materials for Environmental Applications (Elsevier), pp. 221-242