Publicacións nas que colabora con Jesús Simal Lozano (26)

2000

  1. Physical, physicochemical and chemical changes during maturation of medlards and persimmons

    Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 96, Núm. 4, pp. 142-145

1993

  1. Correlazione fra alcune proposte di indici di madurazione in frutti

    Industrie Alimentari, Vol. XXXII, pp. 606-608

  2. HPLC Determination of Major Pigments in the Bean Phaseolus vulgaris

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 41, Núm. 10, pp. 1613-1615

  3. Hplc determination of pectins in raspberries as galacturonic acid and optimization using forward optical scanning

    Journal of Chromatographic Science, Vol. 31, Núm. 11, pp. 477-479

1991

  1. Mejora de la calidad bacteriológica de la leche producida en Galicia

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 225, pp. 41-43

  2. Sensitive and rapid reversed-phase liquid chromatography-fluorescence method for determining bisphenol A diglycidyl ether in aqueous-based food simulants.

    Journal - Association of Official Analytical Chemists, Vol. 74, Núm. 6, pp. 925-928

1990

  1. Contribución a la determinación por espectrofotometría ultravioleta del contenido de cafeína en cafés solubles

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 211, pp. 23-27