Artigos (48) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1998

  1. A detección das necesidades de formación na empresa

    Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 7, Núm. 2, pp. 51-64

  2. Allozyme homozygosity and phally polymorphism in the land snail Zonitoides nitidus (Gastropoda, Pulmonata)

    Journal of Zoology, Vol. 246, Núm. 1, pp. 95-104

  3. Aluminium speciation and phytotoxicity in minesoils of a lignite mine in NW Spain

    Fresenius Environmental Bulletin, Vol. 7, Núm. 1-2, pp. 065-073

  4. Aluminum and iron estimated by Mehlich-3 extractant in mine soils in Galicia, Northwest Spain

    Communications in Soil Science and Plant Analysis, Vol. 29, Núm. 5-6, pp. 599-612

  5. Analysis of acid-base balance by application of fencl’s equations in sheep

    Journal of Applied Animal Research, Vol. 14, Núm. 2, pp. 127-135

  6. Analysis of the inheritance of NOR size variants in brown trout (Salmo trutta)

    Journal of Heredity, Vol. 89, Núm. 3, pp. 264-266

  7. Análisis del locus microsatélite ILSTS002 en la raza bovina Barrosa

    Archivos de zootecnia, Vol. 47, Núm. 178, pp. 157-162

  8. Análisis del locus microsatélite bovribo (BBR) en la raza bovina Maronesa

    Archivos de zootecnia, Vol. 47, Núm. 178, pp. 157-162

  9. Applications of Fencl's equations in the acid-base balance changes related to pregnancy on ewe

    Veterinarni Medicina, Vol. 43, Núm. 1, pp. 27-31

  10. As posibilidades de acceso das pemes á formación

    Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 7, Núm. 1, pp. 27-36

  11. Características de la alubia Ganxet (Phaseolus vulgaris L.) y acciones para su conservación

    Investigación agraria. Producción y protección vegetales, Vol. 13, Núm. 1, pp. 43-56

  12. Colour changes during manufacture of Galician chorizo sausage

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 207, Núm. 1, pp. 18-21

  13. Colour changes during manufacture of Galician chorizo sausage

    European Food Research and Technology, Vol. 207, Núm. 1, pp. 18-21

  14. Comportamiento de antígenos somático y de excreción / secreción en el inmunodiagnóstico de "Fasciola hepatica"

    Revista de experimentación animal: órgano oficial de la Sociedad Española de Experimentación Animal, Vol. 9, Núm. 1, pp. 51-57

  15. Corrección de suelos ácidos con espuma de azucarera

    Agricultura: Revista agropecuaria y ganadera, Núm. 791, pp. 452-453

  16. Cuadro clínico y lesional de la cetosis bovina.

    Bovis, Núm. 80, pp. 43-50

  17. Dendrochronological analysis of oak (Quercus robur L., Fagaceae) in the Serra da Carba (Galicia, NW Spain): an application of cluster analysis

    NACC: Nova acta científica compostelana. Bioloxía, Núm. 9, pp. 171-177

  18. Diagnóstico y control de las principales enfermedades genéticas (citrulinemia, DUMPS y BLAD) descritas en ganado Holstein-Frisón.

    Medicina Veterinaria, Vol. 15, Núm. 10, pp. 538-544

  19. Diagnóstico, pronóstico y evolución de la Cetosis Bovina.

    Bovis, Núm. 80, pp. 55-67

  20. Differences in the vegetation of the North Iberian Peninsula during the last 16,000 years

    Plant Ecology, Vol. 138, Núm. 1, pp. 41-62