Publicacións (117) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2005

  1. A problemática da lexislación e inspección sanitaria dos cogomelos

    Mykes, Vol. 8, pp. 55-70

  2. Acidosis crónica en terneros: nuevas pautas de prevención

    Producción animal, Vol. 20, Núm. 216, pp. 4-15

  3. Actin cytoskeleton of rabbit intestinal cells is a target for potent marine phycotoxins

    Journal of Experimental Biology, Vol. 208, Núm. 22, pp. 4345-4354

  4. Acumulación de Selenio y Mercurio en macromicetos silvestres comestibles

    Revista de toxicología, Vol. 22, Núm. 0

  5. Acute IL-3 priming up-regulates the stimulus-induced Raf-1-Mek-Erk cascade independently of IL-3-induced activation of Erk

    Journal of Immunology, Vol. 175, Núm. 5, pp. 3006-3014

  6. Afecciones de la columna vertebral toracolumbar

    Pequeños Animales, Vol. 10, Núm. 57, pp. 20-34

  7. Agaricus macrosporus as a potential bioremediation agent for substrates contaminated with heavy metals

    Journal of Chemical Technology and Biotechnology, Vol. 80, Núm. 3, pp. 325-330

  8. Analysis of nitrogen fractions in silage by near-infrared spectroscopy

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 5, pp. 1374-1378

  9. Analysis of the humoral immune response to Oestrus ovis in ovine

    Veterinary Parasitology, Vol. 134, Núm. 1-2, pp. 153-158

  10. Anatomía del sistema nervioso y órganos de los sentidos del perro: guía docente para los estudiantes de veterinaria

    Lugo : Unicopia, 2005

  11. Antimicrobial resistance of Shiga toxin (verotoxin)-producing Escherichia coli O157:H7 and non-O157 strains isolated from humans, cattle, sheep and food in Spain

    Research in Microbiology, Vol. 156, Núm. 7, pp. 793-806

  12. Aplicaciones de la genética para la mejora de la acuicultura

    Boletín. Instituto Español de Oceanografía, Vol. 21, Núm. 1, pp. 225-238

  13. Aplicaciones del procesado de alimentos por alta presión.

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 5, pp. 343-352

  14. Aplicación de los ultrasonidos a la reproducción en ganado vacuno

    Feagas, Núm. 27, pp. 73-79

  15. Avances en el procesado de alimentos por alta presión.

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 5, pp. 353-367

  16. Azaspiracid-4 inhibits Ca2+ entry by stored operated channels in human T lymphocytes

    Biochemical Pharmacology, Vol. 69, Núm. 11, pp. 1627-1636

  17. Biochemical changes and quality loss during chilled storage of farmed turbot (Psetta maxima)

    Food Chemistry, Vol. 90, Núm. 3, pp. 445-452

  18. Body pigmentation pattern to assess introgression by hatchery stocks in native Salmo trutta from Mediterranean streams

    Journal of Fish Biology, Vol. 67, Núm. 4, pp. 931-949

  19. Calcium-pH crosstalks in rat mast cells: Modulation by transduction signals show non-essential role for calcium in alkaline-induced exocytosis

    Biochemical Pharmacology, Vol. 69, Núm. 2, pp. 319-327

  20. Calidad del agua de los ríos de la Cuenca Hidrográfica Galicia-Costa Durante el período 1973-1995: análisis predictivo a 2010

    Tecnología del agua, Año 25, Núm. 261, pp. 54-61