Capítulos de libro (14) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2017

  1. Analysis of natural toxins by liquid chromatography

    Liquid Chromatography: Applications: Second Edition (Elsevier Inc.), pp. 479-514

  2. Control biológico del chancro del castaño

    Control biológico de enfermedades vegetales (Phytoma-España), pp. 194-201

  3. Determination of Saxitoxin, Tetrodotoxin and Common Phycotoxins

    Analysis of Food Toxins and Toxicants (Wiley Blackwell), pp. 431-468

  4. Determination of Saxitoxin, Tetrodotoxin and Common Phycotoxins

    ANALYSIS OF FOOD TOXINS AND TOXICANTS, VOLS 1 & 2 (JOHN WILEY & SONS LTD), pp. 431-467

  5. FILO Annelida

    Inventario de la biodiversidad marina de Galicia: Proyecto LEMGAL (Junta de Galicia = Xunta de Galicia), pp. 339-372

  6. FILO Foraminifera

    Inventario de la biodiversidad marina de Galicia: Proyecto LEMGAL (Junta de Galicia = Xunta de Galicia), pp. 101-118

  7. FILO Nematoda

    Inventario de la biodiversidad marina de Galicia: Proyecto LEMGAL (Junta de Galicia = Xunta de Galicia), pp. 221-223

  8. FILO Tardigrada

    Inventario de la biodiversidad marina de Galicia: Proyecto LEMGAL (Junta de Galicia = Xunta de Galicia), pp. 333-338

  9. Fingerprinting for Detecting Contaminants in Food

    Food Protection and Security: Preventing and Mitigating Contamination during Food Processing and Production (Elsevier Inc.), pp. 15-42

  10. Macroalgae for functional feed development: Applications in aquaculture, ruminant and swine feed industries

    Seaweeds: Biodiversity, Environmental Chemistry and Ecological Impacts (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 133-153

  11. Molecular Techniques - Genomics and Proteomics

    FOOD AUTHENTICATION: MANAGEMENT, ANALYSIS AND REGULATION (JOHN WILEY & SONS LTD), pp. 325-354

  12. Papel de las micorrizas arbusculares en la protección de la vid frente a la podredumbre blanca radicular

    Control biológico de enfermedades vegetales (Phytoma-España), pp. 100-107

  13. Proteomics of Food Spoilage Pathogens

    Proteomics in Food Science: From Farm to Fork (Elsevier Inc.), pp. 417-431

  14. Understanding the brown trout population genetic structure in the iberian peninsula

    Brown Trout: Life History, Ecology and Management (wiley), pp. 103-126