Publicacións (88) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2004

  1. A survey of the fungal contamination and presence of ochratoxin A and zearalenone on Spanish feed and raw materials

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 84, Núm. 8, pp. 832-840

  2. Conducto arterioso persistente

    Consulta de difusión veterinaria, Vol. 12, Núm. 108, pp. 47-53

  3. Concentraciones de metales pesados (plomo y cadmio) en conservas de almeja, berberecho y navaja comercializadas en España

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 3, pp. 197-205

  4. Characterization of a new HpaI centromeric satellite DNA in Salmo salar

    Genetica, Vol. 121, Núm. 1, pp. 81-87

  5. Characteristics of "Tetilla" pasteurized milk cheese manufactured with the addition of autochthonous cultures

    Food Microbiology, Vol. 21, Núm. 1, pp. 97-104

  6. Cardiomiopatía hipertrófica felina

    Consulta de difusión veterinaria, Vol. 12, Núm. 109, pp. 81-88

  7. Cardiomiopatía dilatada canina

    Consulta de difusión veterinaria, Vol. 12, Núm. 109, pp. 73-80

  8. Babesiosis canina: Eritrofagocitosis y leucofagocitosis en sangre periférica

    Argos: Informativo Veterinario, Núm. 58, pp. 56-57

  9. Aspectos clínicos de la fauna petroleada (II): Tratamiento

    Consulta de difusión veterinaria, Vol. 12, Núm. 115, pp. 65-72

  10. Aspectos clínicos de la fauna petroleada (I): Manejo, diagnóstico y hospitalización

    Consulta de difusión veterinaria, Vol. 12, Núm. 115, pp. 55-64

  11. Armillaria species infesting vineyards in northwestern Spain

    European Journal of Plant Pathology, Vol. 110, Núm. 7, pp. 683-687

  12. Application of a polymerase chain reaction (PCR) method as a complementary tool to microscopic analysis for the detection of bones and other animal tissues in home-made animal meals

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 84, Núm. 6, pp. 505-512

  13. Application in Restructured Fish Products of Transglutaminase Obtained by Strepto verticillum ladakanaum in Media Made from Hydrolysates of Sorghum Straw

    Journal of Food Science, Vol. 69, Núm. 1

  14. Aplicaciones de la enzima transglutaminasa en alimentos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 23, Núm. 189, pp. 69-74

  15. Antibody-mediated response in dogs experimentally infected with Toxocara canis: Effect of procodazole

    Helminthologia, Vol. 41, Núm. 1, pp. 3-7

  16. Alternativas al bromuro de metilo en el cultivo de la fresa en España. Resumen de seis años de trabajos

    Phytoma España: La revista profesional de sanidad vegetal, Núm. 160, pp. 16-27

  17. Acumulación de metales pesados en macromicetos comestibles y factores que influyen en su captación

    Revista de toxicología, Vol. 21, Núm. 1, pp. 11-15

  18. Actin cytoskeleton-dependent down-regulation of early IgE-mediated signaling in human basophils

    Journal of Leukocyte Biology, Vol. 75, Núm. 5, pp. 928-937

  19. A sensitive, rapid and specific determination of midazolam in human plasma and saliva by liquid chromatography/electrospray mass spectrometry

    Rapid Communications in Mass Spectrometry, Vol. 18, Núm. 24, pp. 2976-2982

  20. A rapid microplate fluorescence method to detect yessotoxins based on their capacity to activate phosphodiesterases

    Analytical Biochemistry, Vol. 326, Núm. 1, pp. 93-99