Artigos (12) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1976

  1. Complejos moleculares de transferencia de carga: interacción de I2 con derivados metilados de piridina - N - óxido

    Acta científica compostelana: revista de la Facultad de Ciencias de la Universidad de Santiago de Compostela, Núm. 3, pp. 3-21

  2. Complejos moleculares de transferencia de carga: interacción de yodo con picolinas

    Acta científica compostelana: revista de la Facultad de Ciencias de la Universidad de Santiago de Compostela, Núm. 1, pp. 39-60

  3. Donor-acceptor compounds. IX. Pyridine, 2-,3- and 4-methylpyridine n-oxides complexes with SbCl3 and SbCl5.

    Inorganica Chimica Acta, Vol. 19, Núm. C, pp. 139-143

  4. Effects of polyoxin D on germination, morphological development and biosynthesis of the cell wall of Trichoderma viride

    Archives of Microbiology, Vol. 108, Núm. 2, pp. 183-188

  5. Method of purifying β (1-3) glucanase from Candida utilis

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 32, Núm. 1, pp. 185-187

  6. On the effect of glucono-δ-lactone on the yeast Pichia polymorpha

    Archives of Microbiology, Vol. 109, Núm. 1-2, pp. 157-161

  7. Purification of an exo 1,3 β glucanase from Candida utilis

    Canadian Journal of Biochemistry, Vol. 54, Núm. 11, pp. 927-934

  8. Purification of an exo β D glucanase from cell free extracts of Candida utilis

    Biochemical Journal, Vol. 159, Núm. 3, pp. 555-562

  9. STUDIES OF WALLS OF TRICHODERMA-VIRIDE USING FLUORESCENT BRIGHTENERS

    TRANSACTIONS OF THE BRITISH MYCOLOGICAL SOCIETY, Vol. 67, Núm. DEC, pp. 485-489

  10. Some chemical and structural features of the conidial wall of Trichoderma viride

    Canadian Journal of Microbiology, Vol. 22, Núm. 2, pp. 318-321

  11. β Glucanases in the yeast Cryptococcus albidus var. aerius. Production and separation of β glucanases in asynchronous cultures

    Canadian Journal of Microbiology, Vol. 22, Núm. 2, pp. 261-268

  12. β Xylosidases in the yeast Cryptococcus albidus var. aerius

    Canadian Journal of Microbiology, Vol. 22, Núm. 2, pp. 312-315