Publicacións nas que colabora con ALBERTO CEPEDA SAEZ (13)

1996

  1. Lactic acid bacteria isolated from Arzua cows' milk cheese

    International Dairy Journal, Vol. 6, Núm. 1, pp. 65-78

1995

  1. Determination of fat, protein, and total solids in cheese by near-infrared reflectance spectroscopy.

    Journal of AOAC International, Vol. 78, Núm. 3, pp. 802-806

  2. Determination of the principal sources of Listeria spp. contamination in poultry meat and a poultry processing plant

    Journal of Food Protection, Vol. 58, Núm. 12, pp. 1320-1325

  3. Estudio del género Pseudomonas en el queso de Cebrero

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 103-106

  4. Estudio higio- sanitario del queso de Arzúa

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 263, pp. 91-96

  5. Identification and preliminary characterization of strains of enterococci and micrococci isolated from Arzúa raw cows'‐milk cheese

    Food / Nahrung, Vol. 39, Núm. 1, pp. 55-62

  6. Incidencia de hongos toxigénicos en queserías de la zona de Arzua (La Coruña, España).

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 1, Núm. 2, pp. 91-95

  7. Silicon, phosphorus, sulphur, chlorine and ash contents of Spanish commercial honeys

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 200, Núm. 3, pp. 233-234

1994

  1. MICROBIOLOGICAL QUALITY OF CEBRERO CHEESE FROM NORTHWEST SPAIN

    Journal of Food Safety, Vol. 14, Núm. 1, pp. 1-8

  2. MICROBIOLOGICAL STUDY OF ARZÚA CHEESE (NW SPAIN) THROUGHOUT CHEESEMAKING AND RIPENING

    Journal of Food Safety, Vol. 14, Núm. 3, pp. 229-241

  3. Mineral content of the honeys produced in Galicia (North-west Spain)

    Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 2, pp. 169-171

1990

  1. Contribución a la determinación por espectrofotometría ultravioleta del contenido de cafeína en cafés solubles

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 211, pp. 23-27

  2. Intento de tipificación de distintos tipos de quesos gallegos comerciales mediante el análisis discriminante

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 213, pp. 25-27