Originalidad léxica en los fragmentos de Arquéstrato de Gela

  1. Amado Rodríguez, María Teresa
Revista:
Humanitas: Revista do Instituto de Estudos Clássicos

ISSN: 0871-1569

Ano de publicación: 2010

Número: 62

Páxinas: 11-22

Tipo: Artigo

DOI: 10.14195/2183-1718_62_1 DIALNET GOOGLE SCHOLAR

Outras publicacións en: Humanitas: Revista do Instituto de Estudos Clássicos

Referencias bibliográficas

  • Batista, J.J. Composición de palabras en la épica griega arcaica, La Laguna 1988.
  • Battaglia, E. “Artos” Il lessico della panificazione nei papiri greci, Milano 1989.
  • Chantraine, P. La Formation des Noms en Grec Ancien, Paris 1933.
  • Dalby, A. “Archestrato. Where and when?”, en J. Wilkin, D. Harvey & M. Dobson (eds.), Food in Antiquity, Exeter 1997.
  • Degani, E. “Assagi di poesia gastronomica greca”, QuadFog 2-3, 1982/83.
  • Degani, E. (ed.), Poesia parodica greca, Bologna 1983, pp. 46-76.
  • Giangrande, G. “Interpretazione di testi poetici ellenistici”, SicGymn 42, 1989, p. 15.
  • Lesky, A. Historia de la Literatura Griega, Madrid 1976.
  • Lübker, F. Lessico ragionato dell’antichità classica, Bologna 1989.
  • Montanari, O. “Il pesci di pregio nella Vita di Delizie di Archestrato di Gela”, MEFRA 111, 1999.
  • Olson, S. D. y Sens, A. Archestratos of Gela. Greek Culture and Cuisine in the Fourth Century BCE, Oxford 2000.
  • Risch, E. “Griechische Determinativkomposita”, IF 59,3, 1949.
  • Risch, E. Wortbildung der homerischen Sprage, Berlin 1974.
  • Stocker, W. Euripides. Iphigenie in Aulis, Band 2, Wien 1992.
  • Thompson, W. A Glossary of Greek Fishes, London 1947.